Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Прегледах темите за кода на радиото на 156 ,но не можах да разбера как се въвеждат цифри по-големи от 6/Със + пробвах не стана!!! Алфата е 2005 Фейс .Декодера ми даде код 3383.

Comment

• Колеги, някой може ли да каже как се свалят огледалата, за да се сменят зегерките и пружините, че някой ми ги е счупил и двете на 156-цата.

И още един въпрос към колегите, които карат 2.0 JTS мотори. Какъв разход дават вашите коли?
      2005 156 1.9 JTD 115
      2004 GT 2.0 JTS 165

Comment

• http://clubalfaromeo.com/forum/showt...F2%E8%ED%EA%E8
        Тук има описание и картинки, кое, как.
        Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
        Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
        Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

• Здравейте, колеги. Не съм сигурен какво означава 30-секундно мигане на спиралата за подгрева след запалване на двигателя. Тази лампа служи ли за нещо като чек енджин при 156 1.9 JTD 115 к.с. или касае единствено проблеми със свещи или реле?
          Last edited by sollider; d.m.y г., 23:59.
          Alfa Romeo 156 1.9 JTD 115 hp
          GOLF MK3 1.9 TDI 110HP + remap (140 hp)

Comment

• Първоначално публикувано от sollider Покажи съобщение
            Здравейте, колеги. Не съм сигурен какво означава 30-секундно мигане на спиралата за подгрева след запалване на двигателя. Тази лампа служи ли за нещо като чек енджин при 156 1.9 JTD 115 к.с. или касае единствено проблеми със свещи или реле?
            Изгоряла подгревна свещ......нищо дрого няма...
            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Благодаря! Тънко минавам значи

Comment

• Може и проблем с релето на свещите да имаш...
                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16V & Fiat Bravo 1.9JTD GT

Comment

• Здравейте колеги! Искам да ви попитам нормално ли е много да ми намалява струята на вентилатора като го направя да духа посредата и долу? Защото дори вентилатора на макс пак е слабо, все едно се губи струята някъде.... иначе ако е направен само посредата духа супер силно...(колата е ГТ с двузонов климатроник)

Comment

• Първоначално публикувано от batproho Покажи съобщение
                    Може и проблем с релето на свещите да имаш...
                    Не е релето......ако е то, няма да индикира по този начин...

Comment

• Първоначално публикувано от alfatal Покажи съобщение
                      Здравейте колеги! Искам да ви попитам нормално ли е много да ми намалява струята на вентилатора като го направя да духа посредата и долу? Защото дори вентилатора на макс пак е слабо, все едно се губи струята някъде.... иначе ако е направен само посредата духа супер силно...(колата е ГТ с двузонов климатроник)
                      Нормално е... да е по слаба струята, ако я насочиш в няколко посоки.....но ако е ептем слаба....се дължи на... не сработващи клапи....

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                        А възможно ли е през лятото да изгори подгревна свещ? Доколкото знам те въобще не работят при температура по-висока от... 7-10 градуса (не съм сигурен за точната цифра).

Comment

• Първоначално публикувано от sollider Покажи съобщение
                          А възможно ли е през лятото да изгори подгревна свещ? Доколкото знам те въобще не работят при температура по-висока от... 7-10 градуса (не съм сигурен за точната цифра).
                          Дошло и е времето....и по добре я смени своевремено, за да не береш по късно ядове при отвиването....

Comment

Дошло и е времето....и по добре я смени своевремено, за да не береш по късно ядове при отвиването....

Comment

И релето индикира по същия начин.
                              2005 156 1.9 JTD 115
                              2004 GT 2.0 JTS 165

Comment

Възможно е и да греша, но имах идентичен проблем, смених иначе здравите до една свещи с нови, но проблема остана и продължаваше да ми мига лампата с реотанчето. Смених релето с друго втора употреба и проблема изчезна, вече две години...
                                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16V & Fiat Bravo 1.9JTD GT

Comment

Working...
                                X